Samsun Teknopark ve İletişim Fakültesi’nden iş birliği

Samsun Teknopark ve İletişim Fakültesi’nden iş birliği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Samsun Teknopark arasında iş birliğine dayanan bir protokol imzalandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Pazarlama İletişimi Topluluğu öğrencilerinin, Samsun Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisinde mesleki gelişim ve deneyimlerini artırmak amacıyla etkinlik ve faaliyetlerde görev alabilmeleri amacıyla İletişim Fakültesi Dekanlığı ve Samsun Teknopark arasında protokol imzalandı.

 Protokol imzası için gerçekleştirilen toplantıda OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan’ın yanı sıra Kurumsal İletişim Uzmanı Ergün Alver de yer aldı. Toplantıya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Doç. Dr. Recep Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüde Nur Erdem ve Pazarlama İletişimi Topluluğu öğrencileri katıldı. İletişim Fakültesi Pazarlama İletişimi Topluluğuna üye olan öğrenciler açısından verimli olacak bu iş birliğinin temelleri atıldı.

İmzalanan protokol ile iki kurum arasındaki bağlar kuvvetlendirilerek, öğrencilerinde içinde yer aldığı faydalı hizmetlerin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.