2019 yılının ilk KÜSİ Toplantısı yapıldı

2019 yılının ilk KÜSİ Toplantısı yapıldı

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KÜSİ) Platformu 2019 yılı ilk toplantısı, Samsun Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti, öğretim üyeleri, sanayiciler ve iş adamları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Osman Kaymak, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği üçgeninde yapılacak olan tüm çalışmaları önemsediklerini ifade ederek bu doğrultuda yapılacak her türlü girişimi destekleyeceklerini söyledi.

Ardından farklı kurum ve kuruluşlar KÜSİ kapsamındaki proje ve önerilerini anlatan sunumlar gerçekleştirdi. Sunumlarda Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği’nin öneminden bahsedilirken ortaya atılan proje ve fikirlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin üzerinde duruldu.

Fotoğraflar: